نان سنگک


نان سنگک
نان سنگک محبوبترین نوع نان در ایران است.
نان سنگک را روی سنگ ریزه های داغ در تنور می پزند.
سنگک نان بسیار خوشمزه ای است.
سنگک نانی است که تنها در ایران پخته می شود.

نان سنگک از نظر مزه، طعم و همچنین هضم، بهترین نان ایران و شاید هم دنیا است.
نان سنگک از آرد مرغوب و سالم و آب خالص و نمک درست می شود.
نان سنگک بصورت کاملا تازه و یا بصورت کاملا خشک شده خوشمزه است. نان سنگک اگر در سفره باقی بماند بد طعم می‌شود.
بهتر است نان سنگک را فریز نمود و موقع مصرف با ماکروفر آن را گرم کرد.
نان سنگگ کنجدی با دیزی و کله پاچه خیلی می چسبد.

پیشنهادهای دیگر …

پاسخ دهید