شیرینی‌های ایرانی

شیرینی‌های ایرانی

شیرینی‌های ایرانی
بسیاری از شهرهای ایران شیرینی های مخصوص خود را دارند.
شیرینی های همدان انگشت‌پیچ، حلوازرده، راحت الحلقوم، شیرمال و کماج  است.
شیرینی های یزد باقلوا، پشمک، حاجی بادام، زولبیا، قطاب و گوش فیل  است.
شیرینی های تبریز راحت الحلقوم، لوز و نوقا است.
شیرینی های قزوین باقلوای گل رز، حاجی کریمی، نارگیلی، نان نخودچی، پادرازی، بهشتی و نازک  است.
شیرینی های اصفهان انگشت‌پیچ، پولکی و گز  است.
شیرینی های کرمان برشتوک، حاجی بادام، کلمپه و قاووت است.
شیرینی های کرمانشاه بژی، کام، نان خرمایی و نان برنجی است.
شیرینی های شیراز بادام سوخته، رنگینک و مسقطی است.
شیرینی های گیلان کلوچه، سمنو، رشته خشکار، فرنی، حلوا و پالوده است.
بعضی شیرینی ها برای مراسم های خاصی هستند.
حلوا شیرینی عزاداری و ختم است.
زولبیا و بامیه شیرینی ماه رمضان هستند.
سوهان، باسلوق، حلوا ارده، حلوا شکری و نقل چند مدل دیگر از شیرینی های ایرانی هستند.
غذا و شیرینی در کشور ایران تنوع بیشماری دارد.

پیشنهادهای دیگر …

پاسخ دهید