سالاد شیرازی

سالاد شیرازی
سالاد شیرازی
سالاد شیرازی یکی از محبوب‌ترین سالادهای ایرانی است که از خیار، گوجه فرنگی، پیاز به همراه چاشنی‌هایی مثل آبغوره، نمک و فلفل درست می شود.
برای 2 تا 3 نفر:
خیار متوسط                           3 عدد
گوجه فرنگی متوسط                        2 عدد
پیاز متوسط                           2 عدد
آبلیموی یا آبغوره                  نصف استکان
نمک                               کمی
فلفل      به مقدار لازم ( حتما لازم نیست )

طرز تهیه:
خیار، گوجه فرنگی و پیاز را ریز کنید و با هم مخلوط کنید.
بسته به نوع ذائقه تان، آبلیمو یا آبغوره یا مخلوط هر دو را به
سالاد اضافه کنید.
کمی هم نمک، روغن زیتون یا پودر نعنا خشک هم به سالاد اضافه کنید.
سالاد را در یخچال قرار دهید.
این نوع سالاد اولین بار توسط مردمان شیراز در ایران ساخته شد. شیرازی ها مواد سالاد را معمولا بسیار ریز خرد می کنند به همین دلیل نام این سالاد ، سالاد شیرازی است.

پیشنهادهای دیگر …

پاسخ دهید